nieuws

Van der Klugt en Hagel Franco aan de slag bij Vivat

Branche 6721

Van der Klugt en Hagel Franco aan de slag bij Vivat

Vivat heeft Aad van der Klugt (foto) en Fernando Hagel Franco per 1 september 2016 benoemd als respectievelijk general manager individueel leven en general manager digitaal.

Vivat werkt al een tijdje aan een versimpeling van de organisatie. Het bedrijf wordt via productlijnen ingericht, aangestuurd door general managers. Er zijn vijf productlijnen: pensioen, schade, vermogensbeheer, individueel leven en digitaal (voorheen online). Op pensioen en schade werden recent Hans Visser en Edwin Grutterink benoemd.

Van der Klugt
Aad van der Klugt (58) kwam in februari bij Vivat aan boord als COO bij Zwitserleven. Hij werkte daarvoor in diverse directiefuncties bij het collectieve en individuele bedrijf van Nationale-Nederlanden (10 jaar) en bij Loyalis/APG en Van Lanschot Chabot.

Hagel Franco
Fernando Hagel Franco (43) heeft ruim 19 jaar ervaring in consulting en senior executive functies, onder andere bij start-ups binnen ABN Amro en ING. In zijn laatste functie was hij directeur van Alex Vermogensbeheer. Hij verliet dat bedrijf in augustus 2015 vanwege een verschil van inzicht over het te voeren beleid.

Reageer op dit artikel