nieuws

Hoffelijk presenteert samenvatting Prinsjesdag

Branche 2403

Hoffelijk presenteert samenvatting Prinsjesdag

De hele avond en nacht hebben de vakinhoudelijke specialisten van Hoffelijk Financieel doorgewerkt. Het team heeft alle begrotingen, die op Prinsjesdag zijn gepresenteerd, doorgespit en is weer tot een omvangrijk document gekomen met alle relevante maatregelen die de financieel adviseur moet kennen. Bezoekers van amweb kunnen alle informatie inzien en het document downloaden.

Alle maatregelen die op Prinsjesdag zijn aangekondigd en van belang zijn voor de financieel adviseur en verzekeraar, zijn op een rij gezet. Het betreft maatregelen op het gebied van belastingtarieven en heffingskortingen, sociale zekerheid, de woning- en arbeidsmarkt en ondernemers. Ook toekomstvoorzieningen als pensioenen komen aan bod. Onder het kopje ‘Overige maatregelen’ gaan de experts van Hoffelijk Financieel in op onder andere de koopkrachtcijfers en onderwijs.

e-Masterclass
In de week na Prinsjesdag stelt Hoffelijk Financieel een e-Masterclass beschikbaar. Directeur Opleidingen Alex Erlings slaat hierin een brug tussen de aangekondigde maatregelen en de praktische uitwerking in de dagelijkse adviespraktijk.

Reageer op dit artikel