nieuws

Gratis masterclass Prinsjesdag 2016: de gevolgen een op een rij

Branche 1275

Gratis masterclass Prinsjesdag 2016:  de gevolgen een op een rij

In navolging van zijn toelichting op de nieuwe Miljoenennota tijdens am:hypotheken verzorgt Alex Erlings van opleidingsbedrijf Hoffelijk Financieel nu ook een gratis online masterclass over de Rijksbegroting. In de masterclass presenteert Erlings de vertaling van Prinsjesdag 2016 naar de praktijk van de adviseur. 

In een e-Masterclass van 55 minuten licht Alex Erlings toe hoe de maatregelen zullen uitpakken voor consumenten en bedrijven en daarnaast hoe die maatregelen van invloed zijn op het dagelijkse klantcontact van de adviseur. Daarnaast zijn er op de speciale Prinsjesdagpagina ook video’s per thema te bekijken over de fiscale maatregelen, de afschaffing pensioen in eigen beheer, de KEW-vrijstelling (bij goedkoper wonen) en het Besluit vervallen tijdklemmen.

 

Reageer op dit artikel