nieuws

Bezoekers amweb: ‘Nazorg houdt een keer op’

Branche 1207

Bezoekers amweb: ‘Nazorg houdt een keer op’

Consumenten kunnen niet ongelimiteerd op basis van de overeenkomst tot dienstverlening rekenen op gratis nazorg na het sluiten van hypotheek. Dat is althans de overtuiging van 60% van de bezoekers van deze site. Zij onderschrijven de stelling dat je ergens een streep moet zetten onder de dienstverlening.

Toch is nog 40% van de deelnemers aan de poll wat ruimhartig als het over nazorg gaat. Zij onderschrijven de stelling dat de kosten voor nazorg ook verdisconteerd zaten in het oude verdienmodel (op basis van provisie).
Onlangs bepaalde klachteninstituut Kifid in een niet-bindende uitspraak dat een klant die zijn nazorgabonnement had opgezegd toch recht houdt op een bepaalde vorm van wettelijke nazorg.

Deze week willen we van u weten hoe u denkt over subsidie op uitvaartadvies.

[poll62]

 

Reageer op dit artikel