nieuws

Advieskeuze.nl helpt adviseurs met marketingplan

Branche 1342

Advieskeuze.nl helpt adviseurs met marketingplan

Adviesvergelijker Advieskeuze.nl heeft samen met marketingbureau Cliptoo Marketing de gratis toegankelijke Online Marketing Academy voor financiële dienstverleners gelanceerd. Door middel van een eBook in zes modules helpt het initiatief  dienstverleners bij het opzetten van een online marketingplan.

Advieskeuze.nl stelt dat veel hypotheekadviseur zich sinds de invoering van het provisieverbod al meer op online klantwerving richten maar dat onder andere verzekerings- en pensioenadvieskantoren vaak vasthouden aan traditionele methoden. Dit ondanks het feit dat consument zich steeds meer online oriënteert op financiële producten en diensten. “In de markt is een kopgroep kantoren zich hier goed van bewust. Zij richten zich al volop op online- en reviewmarketing en leadgeneratie,” zegt David de Boom, algemeen directeur bij Advieskeuze.nl.

Traditionele kantoren
“Maar daar tegenover staat een hele grote groep traditionele kantoren die de noodzaak van online marketing wel inziet, maar die gewoon niet goed weet hoe je dit nu aan kunt pakken. Dagelijks spreken wij kantoren die hulp of ondersteuning vragen bij hun marketing, omdat wij een internetplatform faciliteren waarop het mogelijk is je kantoor online te profileren voor consumenten. Maar wij zijn zelf geen specialisten in online- en content marketing. Door met Cliptoo Marketing samen te werken, kunnen wij toch aan de vraag van onze klanten tegemoet komen.”

Reageer op dit artikel