nieuws

RvC Aegon Nederland weer compleet

Branche 2280

RvC Aegon Nederland weer compleet

Aegon Nederland heeft Daniëlle Jansen Heijtmajer (56) benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen (RvC). Zij volgt daarmee Bert Jongsma op, wiens termijn na 10 jaar is verstreken.

Jansen Heijtmajer is sinds 2014 Global Process Director Finance bij Friesland Campina. Daarvoor werkte ze gedurende 23 jaar in diverse functies bij Shell, waaronder als Vice President Group Pensions in onder meer Groot-Brittannië en de Verenigde Staten. Ze studeerde economie in Amsterdam en begon haar carrière bij KPMG. Naast haar commissariaat bij Aegon Nederland, is zij lid van de Raad van Toezicht van de Regionale Publieke Omroep.

RvC weer compleet
De Raad van Commissarissen is met het aantreden van Jansen Heijtmajer weer compleet. De andere leden van de Raad zijn de Hongaar Gábor Kepecs, de Canadees Darryl Button en de Nederlanders Jaap Vink en Doekle Terpstra.

Reageer op dit artikel