nieuws

FlexFront positief over afgelopen half jaar

Branche 2103

FlexFront positief over afgelopen half jaar

FlexFront heeft een “succesvol eerste half jaar gehad” met een omzetgroei van 20%. “Dit resulteert in realisatie van de geprognotiseerde winst die geïnvesteerd wordt in een volgende professionaliseringsslag”, zegt Antoinette Kalkman, algemeen directeur van de FlexFront Groep.

De verhuizing naar een groter pand in Nieuwegein was volgens Kalkman nodig gezien de groei die inmiddels tot stand is gekomen. “De distributie voor Munt Hypotheken, IQWoon, Hypotrust, maar ook NIBC Direct en Lloyds Bank loopt dermate voorspoedig dat uitbreiding van de acceptatieteams per geldverstrekker nodig was en inmiddels is gerealiseerd.”
Ook kaart Kalkman aan dat de constante dagverwerking voor het uitbrengen van rente-aanbiedingen en de beoordeling van complete dossiers “unieke verkooppunten zijn. Daarnaast wordt de expertise- en voorbespreekdesk van het Desk Accountmanagement als belangrijke service gewaardeerd door het intermediair. De waardering hiervoor blijkt uit de diverse performance awards die we inmiddels hebben mogen ontvangen”, aldus de algemeen directeur.

Uitbreiding
Naast de verhuizing naar een nieuw pand, is de directie van FlexFront uitgebreid met directeur operations Arie Blokland, voorheen werkzaam bij Triodos Bank en Rabobank. Kalkman: “Daarnaast is een driekoppige, onafhankelijke Raad van Commissarissen geïnstalleerd die samen met de tweekoppige directie invulling gaat geven aan de groeiambities van de gehele groep.” FlexFront houdt zich momenteel bezig met de distributie van vijf geldverstrekkers. Kalkman laat weten dat dit aantal afzienbare tijd zal uitgroeien naar acht aanbieders. “Wij bieden op deze manier een totaalpakket waarbij alle consument-doelgroepen optimaal bediend kunnen worden.”

Reageer op dit artikel