nieuws

Dullemond en BHB fuseren

Branche 1895

Dullemond en BHB fuseren

Dullemond Bedrijfsadvies en branchegenoot BHB (Bangma, Huskens, Bosma) gaan vanaf deze maand samen verder. Beide bedrijven zijn gespecialiseerd in het waarderen en begeleiden van overnames van assurantieadvies- en volmachtondernemingen. De fusieorganisatie gaat verder op de locatie van Dullemond in Leusden. Edwin Bosma (BHB) krijgt de leiding over het bedrijf dat verder gaat als BHB Dullemond. 

Beide partijen geven aan door de fusie de dienstverlening richting de klanten verder te willen professionaliseren. Onder meer de consolidatieslag in de financiële dienstverlening heeft volgens de fusiepartners grote invloed op de techniek van het waarderen van verzekeringsbedrijven. “Door de fusie ontstaat een volwassen en zelfstandig opererend overnameadviesbureau dat klaar is voor de toekomst.”

Grote complexe transacties
Bij het gefuseerde overnameadviesbureau werken zes specialisten, ondersteund door een bedrijfsadviesbureau en onder leiding van Edwin Bosma (foto). SVC Groep, tot voor kort het moederbedrijf van Dullemond, wordt ook medeaandeelhouder van de nieuwe organisatie. BHB Dullemond kan bij grote, complexe transacties ook de expertise van registeraccountants en adviseurs van SVC inzetten. In de makelaardij blijft BHB zelfstandig opereren.

Vertrek Fabricius en Peschke
Eerder deze maand kwam Dullemond Bedrijfsadvies al in het nieuws door het vertrek van Wim Peschke en Nico Fabricius, 2,5 jaar later nadat het duo van Nationale-Nederlanden was overgekomen om als associate partner van Dullemond bedrijfsadvies aan het assurantie intermediair te verlenen. Peschke en Fabricius gaan samen zelfstandig verder.

Reageer op dit artikel