nieuws

Aegon benoemt toplobbyist op internationaal niveau

Branche 1651

Aegon benoemt toplobbyist op internationaal niveau

Aegon heeft Michael F. Consedine benoemd als Global Head of Government and Policy Affairs, verantwoordelijk voor Aegon’s overheidsrelaties in Europa, de Verenigde Staten en Azië. Hij gaat leiding geven aan een geïntegreerd Europees en Amerikaans Public Affairs team voor de dialoog van Aegon met overheden en beleidsmakers.

Michael Consedine heeft meer dan 20 jaar ervaring in de verzekeringssector als toezichthouder, beleidsadviseur en juridisch adviseur. Hij heeft de Verenigde Staten vertegenwoordigd in bilaterale gesprekken met de Europese Unie over de wederzijdse juridische erkenning van verzekeringsstelsels en hij was lid van het Executive Committee van de International Association of Insurance Supervisors.

Contacten met beleidsmakers
Alex Wynaendts, voorzitter van de Raad van Bestuur van Aegon zegt: “Ik heet Michael welkom in zijn nieuwe internationale rol. Wij bedienen dertig miljoen klanten in meer dan twintig landen en we willen waar ook ter wereld transparant zijn over onze contacten met beleidsmakers. We willen een open en interactieve dialoog met hen, omdat hun beslissingen van invloed zijn op ons bedrijf en op ons streven om onze klanten betrouwbare producten en diensten aan te bieden voor hun financiele zekerheid op de lange termijn.”

Reageer op dit artikel