nieuws

Nieuw managementteam Chubb Benelux Rotterdam

Branche 4661

Nieuw managementteam Chubb Benelux Rotterdam

Chubb introduceert het team dat de organisatie in de Benelux zal leiden terwijl de integratie tussen het oude Chubb en ACE volgens plan verloopt. Tenzij anders vermeld, zullen deze mensen rapporteren aan Ron Verhulsdonck, die eerder al benoemd is tot Country President voor de Benelux, met matrix rapportagelijnen waar relevant.

Ron Verhulsdonck, Country President, Benelux: “Ons sterke nieuwe managementteam heeft ruime ervaring en kennis die cruciaal zal zijn voor het succesvol integreren en verder laten groeien van het nieuwe Chubb in de Benelux. We kijken er naar uit om samen te werken met het intermediair, onze partners en klanten en hen het verzekeringsvakmanschap te bieden waar Chubb voor staat.”

Chubb zocht naar de beste mensen op de juiste posities. Het team bestaat uit:

Peter Graswinckel, Global Accounts Segment Leader Benelux en Global Client Executive, naast zijn al eerder aangekondigde verantwoordelijkheden voor Global Accounts in Continentaal Europa. Voorheen vervulde Peter dezelfde rol bij ACE.

Bernard Goede, Middle Market / SME Segment Leader Benelux. Voorheen was hij Strategic Development Manager bij het oude Chubb. In zijn nieuwe functie is Bernard verantwoordelijk voor distributie en productontwikkeling in genoemde segmenten, met speciale aandacht voor de uitrol van de Chubb Easy Solutions voor het midden­ en kleinbedrijf in de Benelux.

Arjen van Dun, Accident & Health (A&H) Manager Benelux. Voorheen was hij A&H Manager bij ACE. Daarnaast vervult hij de functie van Commercial Director, A&H Corporate and Affinity, Europe.

Arianne Verdoold, Financial Lines Manager Benelux. Arianne vervulde dezelfde rol bij het oude Chubb. Barry Schütte, Custom Industry Solutions Manager Benelux. Barry was hiervoor Pro ICT Manager bij het oude Chubb.

Lauretta Alberti, Environmental Risks Manager Benelux. Zij was hiervoor EIL Manager bij ACE. Björn Eding, Surety Manager Benelux. Hij had voorheen dezelfde rol bij ACE. Hij rapporteert aan Luc Reuter, SVP Surety Europe.

En verder: Paul Littooij, Marine Manager Benelux, Johan Broeders, Casualty Manager Benelux. Carl van Lieshout, Fire Manager Benelux. Daniël Jacobs, Cyber Manager Benelux, Anouk Henderickx, Technical Lines Manager Benelux. Corné Verheul, Claims Manager Benelux. Zij vervulden allen voorheen dezelfde rol bij ACE.

ACE European Group Limited en Chubb Insurance Company of Europe SE functioneren vooralsnog als twee aparte juridische entiteiten in de Benelux. Michel Mackaaij zal als Global Services Manager Benelux en als Global Accounts Manager Financial Lines Benelux leiding geven aan de multinationale service units in deze regio. Hiervoor was hij Financial Lines Manager Benelux voor ACE.

Kijk voor meer informatie op: New Chubb 

Reageer op dit artikel