nieuws

Achmea verkoopt re-integratiebedrijf

Branche 909

Achmea verkoopt re-integratiebedrijf

Achmea heeft haar re-integratie- en revalidatiebedrijf Winnock overgedaan aan het Zorg van de Zaak Netwerk. De transactie past in de strategie van Achmea om zich te concentreren op haar kernactiviteiten en moet in het vierde kwartaal van 2016 worden afgerond.  Financiële details worden niet bekendgemaakt.

Achmea is sinds 2000 aandeelhouder van Winnock, dat in 1989 werd opgericht onder de naam Rug AdviesCentrum. Het bedrijf is al jaren marktleider op het gebied van duurzame re-integratie en revalidatie. Het bedrijf heeft tien vestigingen verspreid over het land waar ongeveer 140 mensen werken, onder wie medisch specialisten, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen.

Willem van Duin, voorzitter raad van bestuur van Achmea: “Achmea richt zich primair op het aanbieden van verzekeringen en aanverwante producten, pensioenvoorzieningen en vermogensbeheer. Met de verkoop van Winnock geven we uitvoering aan onze strategie om ons te richten op onze kernactiviteiten. Voor Winnock biedt de overgang de mogelijkheid zich door te ontwikkelen, in bijvoorbeeld de revalidatiezorg.”

Reageer op dit artikel