nieuws

5 juli: APF PensioenJournaal over deelnemers-communicatie

Branche 950

5 juli: APF PensioenJournaal over deelnemers-communicatie

Centraal Beheer is druk bezig met de oprichting van een nieuwe pensioenuitvoerder: het Centraal Beheer Algemeen Pensioenfonds (APF) .

Ondernemingspensioenfondsen, vrijwillige bedrijfstakpensioenfondsen, beroepspensioenfondsen en werkgevers met een verzekerde regeling kunnen zich aansluiten bij deze nieuwe pensioenuitvoerder. Wilt u op de hoogte blijven van het Centraal Beheer Algemeen Pensioenfonds (APF)? Dat kan met het APF PensioenJournaal.

Bekijk de tweede aflevering het APF PensioenJournaal
De tweede aflevering van het APF PensioenJournaal is op dinsdag 5 juli van 12.00 tot 12.30 uur. In deze live aflevering staan we stil bij het onderwerp deelnemerscommunicatie. Verder praten we u graag bij over de actualiteiten, bijeenkomsten, vermogensbeheer en geven antwoord op veelgestelde vragen. U heeft ook zelf de mogelijkheid om vragen te stellen.

Meld u nu gratis aan
Wilt u de tweede aflevering van het APF PensioenJournaal niet missen? Meld u dan hier alvast aan.

Reageer op dit artikel