nieuws

Van Beem de Jong wordt Polis Advocaten

Branche 2321

Van Beem de Jong wordt Polis Advocaten

Met ingang van 1 juli verandert Van Beem de Jong Advocaten in Polis Advocaten. De naamswijziging heeft te maken met het vertrek van partner en naamgever Femke de Jong-Struiksma, dat eind vorig jaar werd aangekondigd.

Van Beem de Jong Advocaten werd vijf jaar geleden opgericht door Femke de Jong en Robin van Beem, later trad Coen Fledderus als partner toe. De Jong stapte eind vorig jaar vanwege privéredenen op en de bestaande naam kon daardoor niet blijvend worden gehandhaafd.

Bewijs van zekerheid
Robin van Beem: “Wij hebben gekozen voor de naam Polis Advocaten om duidelijk te maken dat wij ons volledig toeleggen op de verzekeringsbranche. Daarbij komt dat een polis een bewijs van zekerheid is. Dat past bij ons. Polis Advocaten biedt haar klanten een goede nachtrust. Wij zorgen voor goed juridisch advies en begeleiding voor het intermediair en hun klanten, zodat zij zich kunnen richten op het ondernemen. Het intermediair is en blijft de doelgroep waar Polis Advocaten zich op richt.”

Nieuwe locatie
De advocaten Van Beem en Fledderus en compliance adviseur Christel van Bommel kiezen ook voor een nieuwe locatie: het statige pand aan de Jan van Nassaustraat wordt verruild voor een modern kantoor aan de Laan van Nieuw Oost-Indië.

Reageer op dit artikel