nieuws

Centraal Beheer voor 59e commercial naar Los Angeles

Branche 1661

Centraal Beheer voor 59e commercial naar Los Angeles

De 59ste ‘Even Apeldoorn bellen’-commercial van Centraal Beheer is opgenomen in Los Angeles. Centraal staat rapper Young D met zijn gloednieuwe auto.

Young D heeft net met zijn gouden stem een platencontract in de wacht gesleept. En bij een vet platencontract hoort natuurlijk een vette auto. Die past helemaal bij zijn nieuwe sterrenstatus. Maar dan blijkt dat zelfs Young D niet altijd ‘totally in control’ is.

Knipoog
Ellen van der Horst communicatiemanager Centraal Beheer vertelt dat het spotje onderdeel is van de campagne voor de autoverzekering van de verzekeraar. “Net als bij onze recente campagnes positioneren we ‘merk en verkoop’ dicht bij elkaar. We laten zien dat we 24/7 klaar staan voor onze klanten. Met oplossingen waar ze verder mee kunnen. En natuurlijk ontbreekt de bekende Even Apeldoorn bellen knipoog ook dit keer niet.”

LA
Ook deze 59e Even Apeldoorn bellen commercial werd gemaakt door reclamebureau DDB & Tribal. De opnames werden gedaan in Los Angeles, in de wijk Echo Park. Het rapnummer ‘Honk the horns’ werd speciaal voor deze commercial geschreven. De Amerikaanse acteur/rapper Courtney Richards (Young D) nam zelf de vocals voor zijn rekening.

De commercial ‘Rapper’ verschijnt vanaf zondag 15 mei op televisie, maar is al te zien via YouTube.

Reageer op dit artikel