nieuws

RegioBank in de prijzen; de klant is er partner

Branche 1154

RegioBank in de prijzen; de klant is er partner

Centraal Beheer Achmea en RegioBank zijn in hun branche de meest klantgerichte bedrijven. Dat werd gisteravond bekend gemaakt tijdens de vijfde editie van de Customer Centric DNA Awards: de grootste publieksprijs die bedrijven op het gebied van klantgericht ondernemen in Nederland kunnen winnen.

Ruim 12.000 Nederlanders deelden hun meningen en ervaringen over bedrijven waar zij klant zijn en beoordeelden hen op klantgerichtheid. D-Reizen was de overall winnaar, BMW werd tweede. In de categorie verzekeraars won Centraal Beheer, in de categorie banken RegioBank en in de categorie zorgverzekeraars ONVZ.

Er was ook een award voor het bedrijf dat het beste met zijn klanten samenwerkt. Die prijs ging ook naar RegioBank. De organisatie van de awardshow stelt dat RegioBank ‘de terechte winnaar van de thema award is omdat de bank hun klanten niet als klanten ziet, maar echt als partner waarmee zij samenwerkt.’

Regiobank werd in januari door hypotheekadviseurs verkozen tot de beste geldverstrekker van Nederland. Dat blijkt uit onderzoek in opdracht van de Nationale Hypotheekbond, dat onder 448 adviseurs werd verricht. Obvion (tweede) en Florius (derde) kwamen ook goed uit de bus.

 

Reageer op dit artikel