nieuws

Bert Sonneveld in bestuur Federatie

Branche 1017

Bert Sonneveld in bestuur Federatie

Bert Sonneveld (48) is toegetreden tot het bestuur van de Federatie van Assurantieclubs. Met zijn toetreding wil de Federatie nog meer vorm geven aan de eigen ambities.

Sonneveld werkte onder meer bij Allianz/London, AP Support en tot begin dit jaar als directeur van de Federatie Financieel Planners (FFP). De expertise van Sonneveld ligt op het vlak van ‘Customer Excellence’. Momenteel is hij werkzaam als manager Marketing & Acceptatie bij de Verenigde Assurantiebedrijven Nederland (VAN).

Verdieping
Bij de leden van de Federatie is grote behoefte aan verdieping van kennis. Men wil daar invulling aangeven door het organiseren van inspirerende en verdiepende sessies om het (verzekerings)vakmanschap te ondersteunen. Met het aantrekken van Sonneveld en met zijn expertise op het gebied van customer excellence wil de Federatie invulling geven aan die ambitie.

Naast Bert Sonneveld bestaat het Federatiebestuur nu uit: Gerrit Kuiper (business manager bij EMS Claims Service Provider), Bernard Vroom (Directeur bij Markel International Nederland), Pierre Baas (Consultant Corporate Pensioenen bij Rabobank Nederland) en het dagelijkse bestuur van: secretaris José Altena-Prins (Directeur bij Prins & van Urk financieel advies), penningmeester Frans Kemper (Directeur bij Licent Assuradeuren) en voorzitter Gérard Teurlings (Eigenaar van Focus Future, voor Business Improvement Management & Pensioenadvies).

Reageer op dit artikel