nieuws

Maak kans op gratis kaarten voor am:event ‘Kantoor van de toekomst’

Branche

Maak kans op gratis kaarten voor am:event ‘Kantoor van de toekomst’

Am organiseert op dinsdag 19 april in Supernova Jaarbeurs Utrecht het event am:kantoorvandetoekomst. Het event is gericht op ondernemende professionals van financieel advieskantoren die hun bedrijfsstrategie én hun kantoor toekomstbestendig willen maken. De redactie van amweb verloot onder geïnteresseerden 20 kaarten.

Technologie heeft veel impact. Maar dat betekent geenszins dat de adviseur geen toekomst heeft. In een wereld die steeds complexer wordt, is er wel degelijk een rol voor de onafhankelijke adviseur. Maar dan moet hij wel oog hebben voor ICT, Marketing en Personeelsbeleid. Hoe ziet het Kantoor van de Toekomst er dan uit?

Een toekomstbestendige werkomgeving
am: presenteert deskundigen die met concrete tips en aanbevelingen komen. Sprekers zijn onder meer adviseur en auteur Menno Lanting, marketeer Karen Romme, Richard Meinders van adviesbedrijf SVC en Urjan Claassen, auteur van het boek ‘De toekomst van particulier advies’. Na het bezoek aan dit event kun je de volgende dag al aan de slag. Een investering van één dag, maar dan is er wel een fundament gelegd voor een toekomstbestendig kantoor.

De redactie van am heeft 20 kaarten klaarliggen die worden verloot onder geïnteresseerden. Meedingen? Vul dan hier je gegevens in. Meer informatie over het event in Utrecht vind je hier.

Reageer op dit artikel