nieuws

De Keukentafelsessies over Leiderschap

Branche

De Keukentafelsessies over Leiderschap

In 2016 staat het thema leiderschap centraal bij ‘De waarde van advies’. Rondom dit thema organiseren we vijf Keukentafelsessies met telkens een andere leider als tafelgast. Op 25 mei staat ons symposium gepland. Daar zijn enkele van deze leiders opnieuw te gast.


De Keukentafelsessie met René Savelberg

Leiderschap is: van je klanten, partners en medewerkers fans maken

Hoewel regionaal georiënteerde advieskantoren qua schaalgrootte niet te vergelijken zijn met een mondiaal concern als McDonald’s zijn er wel degelijk parallellen te trekken. In ‘leiderschap’ bijvoorbeeld. René Savelberg, groeiversneller en voormalig CEO van McDonald’s Nederland vertelde tijdens de keukentafelsessie met adviseurs op 10 maart 2016 hoe hij vanuit zijn ervaringen tegen leiderschap aankijkt.

Lees meer over de Keukentafelsessie met René Savelberg

De Keukentafelsessie met Gertjan van der Linden

‘Op naar goud’

Een ongeluk op 4-jarige leeftijd tekende hem voor het leven, want Gertjan van der Linden (bondscoach van het Nederlands Dames Rolstoelbasketbalteam, de Orange Angels) verloor daarbij zijn beide onderbenen. Het knokken om óndanks zijn handicap zeer succesvol te zijn, werpt vruchten af. Op dit moment staat hij op de drempel van een Olympische droom: goud halen in Rio met zijn Orange Angels. Gertjan van der Linden vertelde zijn toehoorders – directeuren en eigenaren van grote advieskantoren – tijdens de keukentafelsessie op 9 maart 2016, dat dit ambitieuze doel een stevige druk op zijn leiderschapscapaciteiten legt.

Lees meer over de Keukentafelsessie met Gertjan van der Linden

De Keukentafelsessie met Michiel Muller

‘Het kan niet’ bestaat niet voor een moderne leider

“‘Het kan niet’ bestaat vandaag de dag niet meer. Blijf niet denken in oude modellen, maar ga mee – al dan niet met behulp van jong talent – in de nieuwe, sterk digitale wereld.” Aldus rasondernemer Michiel Muller in de Apenheul tijdens de eerste Keukentafelsessie van de campagne ‘De waarde van advies’ 2016.

Lees meer over de Keukentafelsessie met Michiel Muller

De Keukentafelsessie met Gerard Kemkers

Aan tafel met Gerard Kemkers: leiderschap als coach

Geen betere plek om bij Gerard Kemkers aan tafel aan te schuiven dan in het walhalla van de Nederlandse topsport: Papendal in Arnhem. Hier kwamen op donderdag 18 februari twaalf topadviseurs bijeen om zich door de legendarische schaatscoach te laten inspireren over leiderschap.

Lees meer over de Keukentafelsessie met Gerard Kemkers

 

Reageer op dit artikel