nieuws

Zo kan het ook: …’t Gooische vertrouwen in jezelf !

Branche

Zo kan het ook: …’t Gooische vertrouwen in jezelf !

Op 21 januari 2016 werden de leden van de GSFD (Gooische Sociëteit Financiële Dienstverleners) warm onthaald op de traditionele Nieuwjaarsreceptie. Ook ditmaal kon de GSFD rekenen op een grote opkomst van haar leden.

Elk jaar wordt traditiegetrouw een financiële dienstverlener bereid gevonden om als gastheer op te treden voor onze leden. Dit maal was de beurt aan de Generali Verzekeringsgroep yr Diemen. Zowel Jurgen Struiksma als Stefan Meester hebben samen met collega’s achter de schermen heel veel werk verzet en een fantastische avond verzorgd met rode loper en een Italiaans Buffet.

Op de bijeenkomsten van de GSFD mogen gastsprekers nooit ontbreken. Hoe konden we het nieuwe jaar nu beter beginnen als met Gerrit van der Heide  als inspirator. Gerrit van der Heide staat garant voor vertrouwen. Hij vertelt er alles over. “Vertrouwen in jezelf als adviseur slaat over op je klant” en de “7 redenen om stil te staan bij jezelf”.

Kortom, een geweldige avond om op terug te kijken. Vol met nieuwe inspiratie en een ‘Generali Goodiebag’ gingen onze leden huiswaarts.

Nieuwsgierig geworden naar het jaarprogramma 2016 van de GSFD? Kijk dan op onze agenda. Leden hebben gratis toegang. Nieuwe leden worden geïntroduceerd door de Commissie Nieuwe Leden via  info@gsfd.nl

 

Reageer op dit artikel