nieuws

Van Lanschot Chabot neemt Sjoerts & De Beer over

Branche

Van Lanschot Chabot neemt Sjoerts & De Beer over

Van Lanschot Chabot heeft assurantiekantoor Sjoerts & De Beer overgenomen. Sjoerts & De Beer richt zich speciaal op eigenaren van rietgedekte panden. In 1998 is hiervoor in samenwerking met de Vakfederatie Rietdekkers de Rietpolis ontwikkeld. Deze exclusieve samenwerking zal worden voortgezet na overname.

De portefeuille van Sjoerts & De Beer sluit naadloos aan bij de ambitie van Van Lanschot Chabot om haar succesvolle Private Insurance label verder uit te bouwen. Met de overname wordt het Private Insurance aanbod, bestaande uit advies en bemiddeling op het gebied van bijzondere huizen, auto’s, kunst en verzamelingen uitgebreid. Het label Rietpolis.nl zal als zodanig blijven bestaan.

Reageer op dit artikel