nieuws

‘Nog dagelijks profiteer ik van mijn eretitel’

Branche

‘Nog dagelijks profiteer ik van mijn eretitel’

Afgelopen zomer werd Peter Hendriks van Voets Assurantiën uitgeroepen tot Adviseur van het Jaar 2015. Nog dagelijks profiteert hij van deze eretitel. Tot zondag 7 februari wachtte Peter om zijn prijs te incasseren, maar dat was er dan ook een: de voetbalklassieker Ajax-Feyenoord. Samen met klant Hans Boere van Accessio Arbeidsdiensten ging hij erheen. Het werd “een superspannende wedstrijd”. Eindstand: 2-1.

Tijdens ons symposium van 25 juni 2015 stond het vakmanschap van adviseurs centraal. Hier werd ook de winnaar van Adviseur van het Jaar verkozen. Uit een indrukwekkende line-up van tien genomineerden riep de jury Peter Hendriks van Voets Assurantiën in Roosendaal tot winnaar uit. Wat de jury, leden van de Klantenraad van Avéro Achmea, sterk aansprak in de relatie van Peter met zijn klant Accessio Arbeidsdiensten, was “de no-nonsense-mentaliteit en de basiswaarden transparantie, eerlijkheid en aandacht voor de klant”.

Een spannende en gezellige sfeer
Naast Hendriks en zijn klant Hans Boere was ook directeur Rob van Sprundel van Voets Assurantiën in de Amsterdam Arena te gast bij Avéro Achmea. Gastheren waren accountmanager Ronald Blom en commercieel manager Jaap de Louw. De dag begon met een ontbijt, maar daarna was het al snel tijd voor de voetbalklassieker van het jaar. Peter: “Het werd een superspannend gevecht. Veel strijd. Feyenoord kwam op voorsprong; na rust werd Ajax sterker, dat uiteindelijk won. Dat mijn klant voor Feyenoord was en ik voor Ajax, heeft zeker aan de spannende sfeer bijgedragen. Maar het bleef gezellig, tot aan het eind.” Na afloop bleef de Roosendaalse delegatie niet lang in Amsterdam plakken. In hun eigen stad, omgedoopt tot Tullepetaonestad, werd er immers volop carnaval gevierd.

Nieuwe en onafhankelijke organisatie
Hoe heeft Peter Hendriks zijn titel het afgelopen jaar in de praktijk ervaren? “Heel goed”, zegt hij. “Op social media is er veel positieve aandacht aan gegeven. Klanten komen er vaak op terug. Ik profiteer er dus nog dagelijks van.”

Met de verkiezing Adviseur van het Jaar geven we aandacht aan de waarde van advies én het vakmanschap van de adviseur. Vandaar dat we vorig jaar het initiatief tot deze verkiezing namen. Tegelijk beseffen we dat de betekenis van zo’n verkiezing alleen maar kan groeien als de organisatie ervan in handen is van een onafhankelijke partij. Daarom zijn we momenteel in gesprek met enkele partijen om deze verkiezing over te nemen.

Reageer op dit artikel