nieuws

Georgette Fijneman ook weg bij Vivat

Branche

Georgette Fijneman ook weg bij Vivat

Georgette Fijneman (50) vertrekt ook bij Vivat Verzekeringen. Zij volgde eind oktober 2015 Seada van den Herik op als interim directievoorzitter van Zwitserleven. Fijneman vertrekt naar Achmea, waar zij per 1 maart is benoemd tot directeur Inkomensverzekeringen.

Fijneman volgt bij Achmea Frans van der Ent op, die recent is benoemd tot directievoorzitter van de divisie Pensioen & Leven van Achmea.

Het is niet het eerste vertrek bij Vivat. Een maand geleden is HR-directeur Hugo Peters weggegaan, na een dienstverband van enkele maanden. Eind vorig jaar zijn ook al de nodige kopstukken vertrokken. Begin februari kondigde Vivat ook al een grootschalige reorganisatie aan.

Fijneman was bij Vivat chief operations officer en vice-voorzitter van de directie van Zwitserleven. Van den Herik zei bij haar vertrek over opvolger Fijneman: “Gezien haar ervaring en haar kennis van onze organisatie, geeft dit stabiliteit en continuïteit voor onze medewerkers en klanten. Daar ben ik heel blij om. Zo kan Zwitserleven doorgaan met het bouwen aan een sterk klantgerichte strategie”.

Reageer op dit artikel