nieuws

Bezoekers amweb twijfelen over logica Vivat-ontslagen

Branche

Bezoekers amweb twijfelen over logica Vivat-ontslagen

Er heerst verdeeldheid onder de bezoekers van amweb over de vraag of het grote ontslag dat verzekeraar Vivat door gaat voeren een logische stap is. Een ordinaire bezuiniging of een noodzakelijke ingreep?

Bezoekers van amweb zijn nagenoeg gelijk verdeeld tussen de opties van de peiling op am:web. Een heel kleine meerderheid (35% van de 336 stemmen) vindt dat er sprake is van een ordinaire bezuiniging van Vivat. Maar daar tegenover staat een groep van 34% die juist stelt dat het een logische zet was, die andere verzekeraars al eerder hebben gedaan. Daarnaast was er nog een groep van 31% die niet zozeer zegt dat de ingreep goed of slecht was, maar stelt dat het al te laat is. Vivat heeft volgens die groep de boot al gemist.

De nieuwe peiling gaat over de schifting die momenteel onder vergelijkingssites plaatsvindt. Hoyhoy is overgenomen door concurrent Pricewise, het relatief nieuwe Betch is alweer gestopt. De vraag is: zit er überhaupt nog een gat in de markt van vergelijkingssites? Of is die allang verzadigd? Stem!

[poll37]

Reageer op dit artikel