nieuws

Verdiepingscursus ‘schadebehandeling’ door 112schade.nl en Bureau D & O

Branche

Verdiepingscursus ‘schadebehandeling’ door 112schade.nl en Bureau D & O

112schade.nl verzorgt in samenwerking met Bureau D & O een verdiepingscursus ‘schadebehandeling’ voor het intermediair onder leiding van letselschadeadvocaat mr. Jan de Waard. Het doel van deze unieke verdiepingscursus is om schadebehandelaars bij het intermediair meer inzicht te geven omtrent de mogelijkheden bij het verhalen van verkeersschade.

In maart 2016 wordt de cursus op vier locaties door heel Nederland gegeven: Eindhoven, Ridderkerk, Hengelo en Hoevelaken. Elke cursus begint om 13.00 uur en duurt tot 17.30 uur en zal worden verzorgd door een specialist in letselschade, mr. Jan de Waard van Sijbrandij De Waard Advocaten, waarbij verschillende onderwerpen aan bod komen.

Financieel belang bij letselschade
Naast (verborgen) letselschade staan we stil bij het financieel belang bij letselschade en de verschillen tussen materiële schade, immateriële schade en smartengeld. Daarnaast geeft letselschadeadvocaat De Waard meer uitleg over andere gerelateerde onderwerpen zoals shockschade, overlijdensschade en buitengerechtelijke kosten.

Wettelijke mogelijkheden bij verkeersongevallen
De verdiepingscursus ‘schadebehandeling’ gaat tevens dieper in op welke verhaalsmogelijkheden de wet biedt bij verkeersongevallen. Wat zegt de wet bijvoorbeeld over de bijzondere bescherming voor fietsers en voetgangers en voor passagiers als schuldloze derden? Verder legt mr. De Waard uit hoe om te gaan met mogelijk verweer in verkeerszaken en licht hij verzekeringsrechtelijkse aspecten als mogelijkheden bij eenzijdige verkeersongevallen en aansprakelijkheid van ouders bij minderjarigen in detail uit.

Inschrijving
Dankzij de bijdrage van 112schade.nl betaalt elke deelnemer slechts een kleine bijdrage van € 119 voor de verdiepingscursus ‘Verdieping schadebehandeling’.

Per cursus kunnen 20 schadebehandelaars deelenemen. Inschrijven voor een van de vier workshops kan via http://www.deno.nl/opleidingen/verdiepingsworkshop.

Reageer op dit artikel