nieuws

Strategische partnerovereenkomst tussen Hoekstra & van Eck Groep en De Hypotheekshop

Branche

Strategische partnerovereenkomst tussen Hoekstra & van Eck Groep en De Hypotheekshop

Hoekstra & van Eck Groep en De Hypotheekshop zetten een volgende stap in de bestaande samenwerking. Het aantal Hypotheekshop-vestigingen dat samenwerkt met de Hoekstra & van Eck Groep groeit in het eerste kwartaal van 2016 van zeven naar twaalf. Daarnaast is de intentie uitgesproken om het aantal in de loop van het jaar verder uit te breiden.

Hoekstra & van Eck Groep besteedt ook de werkzaamheden van de binnendienst uit aan De Hypotheekshop Services, waaronder het compleet maken van hypotheekdossiers. Hierdoor kan er meer gefocust worden op de dienstverlening aan klanten.

Beide partijen werken al geruime tijd samen, maar de wens was om deze samenwerking naar een hoger niveau te tillen. Eric Bond en Gerard de Gier, bestuurders van de Hoekstra en van Eck Groep: “Met deze stap kunnen we als grootste makelaardij van Nederland ook onze ambities op het gebied van financiële dienstverlening gaan waarmaken. De klant zoekt steeds meer naar een geïntegreerde onlinebeleving rond het aankopen van de woning. Ons streven is om ook hierin voorop te lopen.”
Bart Koster, directeur Sales bij De Hypotheekshop: “In de afgelopen jaren hebben we gemerkt dat onze visie en bedrijfsculturen dicht bij elkaar liggen. Daarom voelt deze stap naar een strategisch partnerschap heel vanzelfsprekend. We zullen nog meer van elkaar gaan leren en met deze kennis kunnen we nieuwe en bestaande klanten nog beter én tegen lagere kosten van dienst zijn.”

 

Reageer op dit artikel