nieuws

Reaal presenteert digitaal platform voor AOV-aanvraag

Branche

Reaal presenteert digitaal platform voor AOV-aanvraag

Het aanvragen en inzien van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) moet nog gemakkelijker worden voor financieel adviseurs en hun klanten. Daarom maakt Reaal de aanvraag van een AOV sneller, veiliger en geheel digitaal via MijnAOV.

Reaal introduceert MijnAOV, een online dienst waarmee financieel adviseurs een Reaal AOV geheel online kunnen aanvragen. Alle gegevens rondom de aanvraag kunnen digitaal worden aangeleverd door zowel financieel adviseurs als hun klanten. Ook kunnen klanten hun medische gegevens op een veilige manier digitaal aanleveren. Dankzij de zogenoemde ‘digitale poliskluis’ zijn deze gegevens veilig opgeborgen en alleen in te zien door bevoegden.

Reaal heeft verschillende financieel adviseurs betrokken bij het ontwikkelen van MijnAOV. Er liep een pilot van mei tot en met december 2015, waarbij de meeste verbeterpunten direct zijn aangepast. Financieel adviseurs die al een AOV hebben afgesloten via MijnAOV reageren erg enthousiast: “Het mooie is dat alles in één keer compleet, foutloos en digitaal aangeleverd kan worden bij de maatschappij. Het acceptatieproces is hierdoor snel verlopen.”

Reageer op dit artikel