nieuws

Nh1816 begint jubileumjaar met nieuwjaarsontbijt en donatie

Branche

Nh1816 begint jubileumjaar met nieuwjaarsontbijt en donatie

Nh1816 Verzekeringen bestaat in 2016 200 jaar en trapte dat jaar maandagochtend af met een nieuwjaarsontbijt en de mededeling dat er een miljoen wordt geschonken aan goede doelen. “Ik ben trots op 200 jaar Nh1816”, zei directievoorzitter Lex Verëll.

Het bedrag van € 1 mln gaat naar verschillende goede doelen en verenigingen, laat de verzekeraar weten. “Ik ben trots op 200 jaar Nh1816, zelfstandig en onafhankelijk, en verheug me op het jubileumjaar, waarin we op verschillende manieren iets terugdoen voor de maatschappij”, zei Verëll. Voor Nh1816 is 2016 een jubileumjaar. De verzekeraar werd 200 jaar geleden opgericht als lokale, onderlinge brandwaarborgmaatschappij en is in de tussentijd uitgegroeid tot een verzekeraar met 340.000 verzekerden in 1,4 miljoen polissen.

Nh1816 hoopt in het jubileumjaar voor de tiende keer op rij de beste schadeverzekeraar van Nederland voor particulieren te worden in het Adfiz Prestatie Onderzoek en blijft ook na 200 jaar trouw aan de lokale roots. Verëll: “Tijdens onze verjaardag hoeven we niet te zoeken naar het dorpje waar we ooit zijn begonnen. We zitten immers nog steeds op dat mooie plekje aan de Dorpsstraat. We zijn een bedrijf met gewone mensen gebleven, die zaken doen voor gewone mensen.”

Reageer op dit artikel