nieuws

Meester & De Lange Verzekeringen neemt portefeuille Thijssen over

Branche

Meester & De Lange Verzekeringen heeft per 1 januari de assurantieportefeuille van Thijssen Assurantiën over. De Emmeloordse tussenpersonen gaan samen verder in het kantoor van Thijssen.

Meester & De Lange Verzekeringen neemt portefeuille Thijssen over

Eigenaar Cor Thijssen heeft besloten om zijn verzekeringsactiviteiten over te dragen, maar blijft actief met zijn makelaardij (Makelaardij Thijssen), waar hij zich nu 100% op zal gaan focussen. De verzekeringsactiviteiten, met de focus op zakelijke en particuliere verzekeringen, zullen nu verder gaan onder de naam van Meester & De Lange Verzekeringen. Daarnaast start Arjan Post op hetzelfde adres met ingang van het nieuwe jaar zijn eigen kantoor Post Financieel & Hypotheek Advies, voor advies en begeleiding bij hypotheken, consumptief krediet, oudedagsvoorziening en AOV.

Reageer op dit artikel