nieuws

Meester & De Lange Verzekeringen neemt portefeuille Thijssen over

Branche

Meester & De Lange Verzekeringen neemt portefeuille Thijssen over

Meester & De Lange Verzekeringen heeft per 1 januari de assurantieportefeuille van Thijssen Assurantiën over. De Emmeloordse tussenpersonen gaan samen verder in het kantoor van Thijssen.

Eigenaar Cor Thijssen heeft besloten om zijn verzekeringsactiviteiten over te dragen, maar blijft actief met zijn makelaardij (Makelaardij Thijssen), waar hij zich nu 100% op zal gaan focussen. De verzekeringsactiviteiten, met de focus op zakelijke en particuliere verzekeringen, zullen nu verder gaan onder de naam van Meester & De Lange Verzekeringen. Daarnaast start Arjan Post op hetzelfde adres met ingang van het nieuwe jaar zijn eigen kantoor Post Financieel & Hypotheek Advies, voor advies en begeleiding bij hypotheken, consumptief krediet, oudedagsvoorziening en AOV.

Reageer op dit artikel