nieuws

Joyce Burkens nieuwe directeur Europeesche Verzekeringen

Branche

Joyce Burkens nieuwe directeur Europeesche Verzekeringen

Joyce Burkens wordt per 1 april 2016 directeur bij Europeesche Verzekeringen. Voordat Joyce Burkens 8 jaar geleden bij ASR in dienst trad, werkte zij 10 jaar bij KLM. De laatste 2 jaar was zij commercieel directeur bij Europeesche Verzekeringen.

Burkens gaat met Europeesche Verzekeringen de service naar de klanten en bediening van adviseurs verder verbeteren. Door de samenwerking met het schade- en volmachtbedrijf van ASR kunnen zowel ASR als Europeesche Verzekeringen optimaal profiteren van de wederzijdse expertise en de synergievoordelen die dat zal opleveren.

Met de verhuizing van Europeesche Verzekeringen van Amsterdam naar Utrecht, veranderen een aantal functies in het management. Algemeen directeur Gerard ten Brincke legt, ook per 1 april, zijn functie neer en ook directeur operations Maurice van der Putten draagt op 1 april zijn taken over.

Reageer op dit artikel