nieuws

VKG heeft € 10.000 voor Serious Request al ruimschoots binnen

Branche

VKG heeft € 10.000 voor Serious Request al ruimschoots binnen

Het Glazen Huis van radiozender 3FM start vandaag, maar VKG, dat in de maand december € 1 per gesloten polis doneerde, heeft het streefbedrag van € 10.000 al ruim binnen. VKG gaat nog door met de actie tot 24 december en roept de branche op om mee te doen.

VKG werd geïnspireerd om mee te doen door medewerkster Ellis Prins die afreist naar de Noordkaap, ook om geld in te zamelen voor Serious Request. De serviceprovider besloot daarop om € 1 per gesloten polis te doneren aan het goede doel. Met succes, want de grens van € 10.000 is al lang en breed overschreden. De teller staat inmiddels op € 12.455 en er kan tot 24 december nog gedoneerd worden. Ook Prins heeft haar streefbedrag van € 2.000 al dik gehaald met een bedrag van € 2.746.

Prins gaat op 24 december de cheque met haar opbrengst en die van VKG aanbieden bij het Glazen Huis in Heerlen. De serviceprovider roept de branche op om met z’n allen mee te helpen aan de actie, want naast de € 1 per gesloten polis, staat de actie ook open voor verdere giften.

Reageer op dit artikel