nieuws

Van Breda Vriesman aan de slag bij @Samhoud

Branche

Van Breda Vriesman aan de slag bij @Samhoud

Jeroen Van Breda Vriesman werd vanochtend in een paginagrote advertentie in het FD welkom geheten door zijn nieuwe werkgever, het consultantsbureau @Samhoud.

Jeroen van Breda Vriesman (48) stapte in juli van dit jaar definitief op als lid van de Raad van Bestuur van Achmea. Hij trad in september 2014 tijdelijk terug, nadat het Openbaar Ministerie (OM) een onderzoek startte bij de de Health Centers van Achmea. Hij zei toen: “Ik vind dat een bestuurder op elk moment boven elke twijfel verheven moet zijn. Gezien het feit dat ik in 2007 eindverantwoordelijk was voor de bewuste divisie, is dit nu de enige juiste keuze.” Recentelijk maakte het OM bekend dat Van Breda Vriesman waarschijnlijk gedagvaard wordt voor zijn rol bij de fraude bij de Health Centers.

Ander geluid
De nieuwe werkgever van Van Breda Vriesman stelt trots te zijn op de komst van de Achmea-topman. “Voor mensen die een ander geluid laten horen. Voor mensen die geloven in het goede. Voor mensen die integer handelen. Voor mensen die niet zomaar schikken. Welkom bij @Samhoud! Wij zijn trots dat je ons team komt versterken”, luidt een deel van de advertentietekst. Achmea was een van de opdrachtgevers van @Samhoud.

Reageer op dit artikel