nieuws

Herman Hintzen commissaris bij ASR

Branche

Herman Hintzen commissaris bij ASR

Herman Hintzen (60) is per 1 januari 2016 benoemd tot commissaris bij ASR Nederland. Met Hintzen erbij bestaat de Raad van Commissarissen nu uit Kick van der Pol (voorzitter), Cor van den Bos en Annet Aris.

Herman Hintzen (60) heeft diverse management-, advies- en toezichthoudende functies bij internationaal opererende financiële instellingen bekleed. In zijn laatste functie werkte Hintzen bij UBS Investment Bank in Londen, waar hij sinds 2012 als senior adviseur verantwoordelijk was voor financiële instellingen, met name verzekeraars, in Europa. Eerder werkte hij bij J.P. Morgan, Morgan Stanley, Credit Suisse en als adviseur voor APG Investments. Hij is voorzitter van de Raad van Commissarissen van Amlin Europe N.V. sinds februari 2009.

Reageer op dit artikel