nieuws

CCS vormt nieuwe directie

Branche

CCS vormt nieuwe directie

CCS, softwareleverancier van de (internationale) verzekeringssector voert per direct een herschikking van directietaken door. Het bedrijf wil met de herschikking zich voorbereiden op nationale en internationale groei, nadat eind vorig jaar Avedon een aandelenbelang in CCS nam.

CCS zegt een verschuiving te merken van de vraag van concrete producten en oplossingen naar meer strategische adviezen op het gebied van IT en bedrijfsstrategie bij zijn klanten. Huidig directeur Menno Oerlemans wordt daarom volledig vrijgemaakt om boardroom consultancy op de internationale markt concreet vorm te geven. Daarnaast zal hij onderzoek gaan doen naar strategische innovatie. Luigi van Geest, Vice President International Partnerships bij CCS, blijft hetzelfde werk doen, maar zal niet meer in het geherstructureerde bestuur zitten.

CCS krijgt daarnaast een nieuwe directiestructuur. Voortaan zal de directie bestaan uit Pieter-Paul van Beek (algemeen directeur), Jan van der Struik (commercieel directeur, in april 2015 overgestapt van NN), Jan Bakker (operationeel directeur, tot voor kort werkzaam als managing director bij marktleider in betalingssoftware Clear2Pay) en Koen van Kooperen (financieel directeur).

Reageer op dit artikel