nieuws

Barbara Baarsma vertrekt naar Rabobank

Branche

Barbara Baarsma vertrekt naar Rabobank

Barbara Baarsma, huidig directeur van SEO Economisch Onderzoek, wordt per 1 april 2016 directeur Kennisontwikkeling bij de Rabobank. Zij wordt verantwoordelijk voor het verbeteren van de kennisontwikkeling van de Rabobank in het kader van de nieuwe strategie.

Baarsma gaat onderzoeken hoe het ruime kennisaanbod binnen de Rabobank nog beter kan worden ingezet om de klanten van de bank te ondersteunen. Zij heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van toegepast economisch onderzoek en zat 10  jaar in de directie van SEO Economisch Onderzoek. Baarsma zal direct rapporteren aan bestuursvoorzitter Wiebe Draijer.

Commissariaten
Barbara Baarsma blijft hoogleraar Marktwerking- en mededingingseconomie aan de Universiteit van Amsterdam, Kroonlid bij de SER en lid van de Monitoring Commissie Corporate Governance. Zij neemt afscheid als directeur van SEO Economisch Onderzoek. Als gevolg van haar nieuwe functie bij de Rabobank legt zij haar commissariaten bij Loyalis nv, Aon Groep Nederland bv en Stichting Espria en andere nevenfuncties neer.

Reageer op dit artikel