nieuws

Afleggen Bankierseed tijdens drukbezochte bijeenkomst LAC Zuid

Branche

Afleggen Bankierseed tijdens drukbezochte bijeenkomst LAC Zuid

Tijdens een druk bezochte bijeenkomst op 24 november 2015 te Maastricht hebben een zestigtal personen de bankierseed afgelegd. Deze bijeenkomst werd door LAC Zuid vereniging van financiële dienstverleners samen met de landelijke Federatie van Assurantieclubs georganiseerd.

Namens de Federatie hield mr. Femke de Jong een inleiding voor de aanwezigen waarin zij in debat ging over de ‘zin en onzin’ van de eed voor beleidsbepalers en medewerkers. Door middel van vragen en stellingen werden de aanwezigen uitgedaagd hun meningen en ervaringen te delen. De aanwezigen kijken terug op een goede bijeenkomst. Voor veel medewerkers van financiële dienstverleners was dit de eerste, en hopelijk niet de laatste keer dat ze een bijeenkomst van LAC Zuid bezochten. Dit is een van de voordelen van een bedrijfslidmaatschap bij LAC Zuid. Binnenkort zal LAC Zuid haar programma voor 2016 publiceren op haar site.

Reageer op dit artikel