nieuws

Zeeuwse assurantieborrel: een beetje licht tijdens de donkere dagen

Branche

Zeeuwse assurantieborrel: een beetje licht tijdens de donkere dagen

Assurantieclub Zeeland organiseert op vrijdag 27 november weer een assurantieborrel. Het wordt zo langzamerhand een traditie: de try-out van de eindejaarsshow van Maikel Harte

. Tegenwoordig al niet meer alleen in de Zeeuwse schouwburgen, maar zelfs buiten de provincie.

De dagen zijn kort, het weer is somber en de wind jakkert tegen de ramen. Het zijn straks voor veel mensen weer de donkere dagen voor Kerst, maar niet voor Maikel Harte en zeker niet op het podium. In zijn zevende decembershow relativeert, grapt en zingt hij wederom als vanouds en maakt hij de dagen weer een beetje lichter.

Deze Assurantieborrel wordt opnieuw mogelijk gemaakt door de Zeeuwse Verzekeringen, waardoor er voor u geen kosten aan zijn verbonden. Als u interesse heeft om te komen, stuurt u dan een emailtje naar edith@confident.nl.

Reageer op dit artikel