nieuws

‘Waaien met die flyer’: assurantieclubs groeien op AM dag 2015

Branche

‘Waaien met die flyer’: assurantieclubs groeien op AM dag 2015

Voor de tweede maal op rij was de GSFD pro-actief aanwezig op de Federatie stand tijdens de AM dag.  Gewapend met flyers, visitekaartjes en grote banners.

Natuurlijk brachten onze ambassadeurs (onze leden) een bezoekje aan de zo herkenbare uitstraling van de Gooische. Ter plekke werden zelfs nieuwe aspirant-leden ingeschreven. De bierviltjes van de federatie met achtergelaten n.a.w.-gegevens stapelden zich op terwijl we in gesprek waren. Verzekeraars Nationale-Nederlanden, Reaal en Generali melden zich aan. Dank. Zelfs onze leden introduceerde nieuwe gezichten. Dat is het effect dat je wilt creëren.

We kunnen terugkijken op een succesvolle dag met nieuwe en bestaande contacten. Het mooiste was nog dat velen bezoekers tijdens de parallelsessies onze flyers als waaiers gebruikten. Of als notitieblokje. Een flyer is een contactmoment. Maar op deze wijze worden flyers ingezet als aandachtsmoment.

De GSFD heeft ook enkele aanmeldingen in ontvangst mogen nemen bestemd voor andere assurantieclubs. Waarom? Voor mensen uit Zeeland of Brabant is de GSFD wat ver weg…

 

 

Reageer op dit artikel