nieuws

Voorzie verzorgt interactieve sessie op AM-dag 2015. Doe je mee?

Branche

Voorzie verzorgt interactieve sessie op AM-dag 2015. Doe je mee?

Social media hebben een niet te onderschatten invloed op je bedrijf. Medewerkers die actief zijn op social media kunnen daardoor prima ambassadeurs zijn om je bedrijf te promoten. Hoe je van hen echte ambassadeurs maakt? Dat hoor je tijdens de sessie ‘Maak van enthousiaste medewerkers social ambassadeurs’ van Voorzie tijdens de AM-dag op 17 november 2015.

De AM-dag 2015 in het Beatrixgebouw in Utrecht staat bol van de kennisdeling tussen verzekeraars en adviseurs. Ze ontmoeten elkaar, zijn met elkaar in gesprek en laten zich inspireren tijdens diverse parallelsessies. Avéro Achmea is er ook. Op haar stand met het thema ‘Proef vakmanschap’ trakteert ze gasten op lekkere koffie van een echte barrista en hapjes van de Italiaans-Nederlandse kok Giovanni Caminita (bekend van 24Kitchen).

Social media als krachtig PR-middel
Arno Brons, managing consultant van Voorzie, verzorgt op deze dag twee keer de sessie ‘Maak van enthousiaste medewerkers social ambassadeurs’ over social media als krachtig PR-middel. Hij laat zien hoe tweets en posts, waarmee medewerkers ogenschijnlijk moeiteloos views, likes en shares verzamelen, positief kunnen afstralen op jouw kantoor. In de sessie krijgen deelnemers ook talrijke tips en handvatten voor een praktisch stappenplan om medewerkers te stimuleren actief te zijn op social media.

Maak kennis met de Vakspiegel
Maar er is meer, want deelnemers krijgen óók de gelegenheid om kennis te maken met de Vakspiegel. Dit zelfassessment geeft inzicht in het persoonlijke vakmanschap of in het vakmanschap van een hele organisatie en hoe dit zich verhoudt tot andere kantoren. De Vakspiegel is ontwikkeld in opdracht van  Avéro Achmea op basis van onderzoek door dr. Mark van Vuuren (Universiteit Twente) en dr. Niels van der Weerdt (Erasmus Universiteit Rotterdam). Deze laatste is tijdens de AM-dag tevens aanwezig op de stand van Avéro Achmea.

Meedoen aan de sessie ‘Maak van enthousiaste medewerkers social ambassadeurs’? Dat kan. Je bent van harte welkom! Schrijf je snel in, want er is alleen nog plek in de sessie van ronde 2 (14.40 – 15.20 uur).

Reageer op dit artikel