nieuws

‘Vierkantetafelgesprekken’ en speeddaten?

Branche

‘Vierkantetafelgesprekken’ en speeddaten?

De Gooische organiseert op 3 december 2015 een bijeenkomst. Een nieuwe en unieke gelegenheid waarbij alle leden ruimschoots aan bod kunnen komen om een mening te ventileren. Of juist om mee te praten en persoonlijke ervaringen uit te wisselen.

Aldus de organisatoren van de GSFD: “Meerdere rondetafelgesprekken gaan plaatsvinden. Alle deelnemers zijn vooraf gepolst over favoriete onderwerpen of specialisme. Onder leiding van de gespreksleider (1 per tafel) gaan we met elkaar de dialoog aan.” Voorbeeld: “Is schade provisie nog van deze tijd of zijn serviceabonnementen juist meer van deze tijd?” “Wat zijn de successen van serviceabonnementen en wat zijn de leermomenten of valkuilen?”

Er zullen ook deelnemers aanwezig zijn die juist meer affiniteit hebben met leven- of inkomensvraagstukken. Voor elk wat wils. Natuurlijk is de term ‘vierkantetafelgesprekken’ als knipoog bedoelt naar controversen in het gedachtegoed van onze leden. Kortom, onderwerpen verpakt op een manier waar iedereen wel wat over wil zeggen.

Speeddaten is een trend in lezingen land. In korte tijd even je elevator pitch presenteren. Wat wordt gevraagd of wat kun je juist bieden? Maar dat is “1 op 1”. Pitchen gaan we zeker aan tafel!

Met de vierkantetafelgesprekken (van origine Belgische term) willen we juist de dialoog opgang brengen en consensus bereiken. Een hele opgave voor onze gespreksleiders alles in goede banen te stroomlijnen en aansluitend plenair samen te vatten. En we doen het zelfs 2 x 45 minuten. Aansluitend lekker eten en naborrelen.

Mogen wij je uitdagen? Wil je erbij zijn of beter nog, wil je graag meepraten? Dat kan. Toegang voor leden is gratis. Introducés betalen € 75,00 Inschrijven via de website.

Eén ding weten we zeker: “Je gaat naar huis met een duidelijke visie en beeldvorming op basis van gratis ervaringen van je vakcollegae.”

 

 

 

Reageer op dit artikel