nieuws

Uitnodiging: ‘Life Planning en de Pensioenschijf van Vijf’

Branche

Uitnodiging: ‘Life Planning en de Pensioenschijf van Vijf’

Het bestuur van FiDiB presenteert op donderdag 19 november in samenwerking met Tilburg University en de Vereniging van Life Planners Nederland een pakkend programma Met als titel ” Life Planning en de Pensioenschijf van Vijf” – vanuit wetenschappelijke modellen naar onze dagelijkse praktijk. Uitstekend fincieel advies is een gevolg van echte wensen van mensen. Pak deze kans om kennis te krijgen, kennis te delen en kennis te maken met collega’s in de financiële dienstverlening.

De sprekers zijn:
Michael Visser, Tilburg University
Michael Visser (1980) is fiscaal jurist en fiscaal econoom en werkzaam als beleidsadviseur/ onderzoeker bij Netspar en het Competence Centre for Pension research ( CCP ) van Tilburg University. Daarnaast is hij zelfstandig ondernemend in pensioen via Pensioen GeMi. Eerder werkte hij als Human Capital bij EY en als beleidsadviseur pensioen bij het Verbond van Verzekeraars.
Michael kijkt graag met een open blik naar de toekomst. Vernieuwing zit in zijn DNA en het belang van de consument staat voor hem centraal.
Zo maakt hij zich in een vroegstadium sterk voor een pensioenregister (www.mijnpensioenoverzicht.nl) en is hij de bedenker van de Pensioenschijf van Vijf (www.pensioenschijfvanvijf.nl). Michael spreekt regelmatig op congressen, zit in de redactie van Pensioen & Praktijk en publiceert in diverse vaktijdschriften.

Thom Boot, Vereniging van Life Planners Nederland
Financial Lifeplanning: er is meer dan alleen geld.

Thom Boot is geregistreerd Lifeplanner en mede oprichter van de VLPN. In zijn praktijk
Thomorrow Lifeplanning begeleidt hij cliënten bij het ontdekken en maken van keuzes
en financieel plannen “How to get a client for life?” Hoe verbind je een financieel plan aan het
Levenslang van de klant?

Programma:
16.30 uur Ontvangst met koffie/thee en een snack
17.00 uur Inleiding door de voorzitter van FiDiB
17.15 uur Michael Visser – De Pensioenschijf va Vijf
18.00 uur koffie/thee broodjes
18.30 uur Thom Boot – Life Planning
19.15 uur Dialoog Netwerk en drankje
20.00 uur Afsluiting

Locatie:
Tilburg Univerity, Academia gebouw, Zaal AZ 019
Warandelaan 2, 5037 AB Tilburg

Reageer op dit artikel