nieuws

Nieuwe WIA-calculator biedt hulp bij WIA-advies

Branche

Nieuwe WIA-calculator biedt hulp bij WIA-advies

Werkgevers dragen zorg voor hun medewerkers. Logisch dat ze ook inzicht willen hebben in de financiële risico’s die medewerkers lopen als ze arbeidsongeschikt raken. Met de WIA-calculator kunnen adviseurs hun klanten daarbij helpen.

De WIA-calculator geeft, op basis van individuele inkomensgegevens, snel en eenvoudig inzicht in de te verwachten uitkering en inkomen van werknemers bij langdurige arbeidsongeschiktheid. De WIA-calculator laat zien wat een werknemer aan wettelijke uitkering krijgt en ook hoe lang. En laat bovendien zien wat de collectieve WIA-verzekeringen van Avéro Achmea aan extra uitkering bieden, aanvullend op de wettelijke uitkering.

Voor adviseurs is het een handig hulpmiddel dat bijdraagt tot een volledig en goed advies aan werkgevers en werknemers.

Meer informatie over de WIA-verzekeringen van Avéro Achmea vindt u op www.averoachmea.nl/wia-aanvulling.

Reageer op dit artikel