nieuws

Nedasco organiseert masterclasses

Branche

Nedasco organiseert masterclasses

Serviceprovider Nedasco wil de komende jaren steviger inzetten op de zakelijke markt. Masterclasses voor het intermediair moeten die ambitie ondersteunen en intermediairs helpen bij het maken van de juiste keuzes op gebied van ondernemen.

Tim Schoonbergen, algemeen directeur van Nedasco, benadrukt dat het intermediair zichzelf een spiegel moet voorhouden en een duidelijke strategie vormt. “Juist in een snel veranderende en uitdagende omgeving is het belangrijk om kritisch te kijken naar de bedrijfscontinuïteit en de strategie onder de loep te nemen. Hierbij helpen we het intermediair graag en willen wij investeren in onze klanten.”

Masterclasses
De masterclasses bestaan uit vier interactieve en praktische sessies. Hierbij kijken intermediairs, onder leiding van de trainers Bart Vermeulen en Jelle Bartels van Next Step Factory (NSF), met elkaar naar hun eigen bedrijfsvoering en op welke punten er verbetering nodig is.

Reageer op dit artikel