nieuws

GSFD prominent aanwezig op AM-dag 2015

Branche

GSFD prominent aanwezig op AM-dag 2015

Net als afgelopen jaar zal ook dit jaar de GSFD prominent aanwezig zijn op de AM-dag 2015 . De Federatie heeft een stand verzorgd waar de assurantieclubs aanwezig kunnen zijn. Gewapend met een roll-up banner, flyers en visie kaartjes gaat ook dit jaar de GSFD actief opzoek naar nieuwe leden.

En natuurlijk mag daarbij niet de visitekaartjesbox ontbreken. Deelnemers die een kaartje achterlaten maken kans op 1 jaar langs gratis lidmaatschap. Deelnemen niet omdat het moet, maar gewoon omdat het leuk is. Iedereen weer zien en spreken. En je kunt naderhand altijd vragen ‘Hoe komt het toch dat ik je nooit zie op een van onze bijeenkomsten?’

Verder biedt de AM-dag optimaal gelegenheid om met nieuwe potentiële sponsoren contacten te leggen. De GSFD is er voor iedereen. Als GSFD kunnen we met de zakelijke markt niet alleen zelf groeien maar ook onze zakelijke ambassadeurs een podium bieden. Exposure is het sleutelwoord. Een win-win situatie dus.

Federatie, alvast bedankt voor deze geweldige kansen!

 

 

 

Reageer op dit artikel