nieuws

Iedere vakman z’n eigen profiel – Deel IV De pragmaticus: doortastend maatwerk

Branche

Iedere vakman z’n eigen profiel – Deel IV De pragmaticus: doortastend maatwerk

Gerichte ontwikkeling begint bij inzicht in uw vakmanschap. Specialist, professional of verbinder … wat is uw profiel als vakman? Met het online zelfassessment Vakspiegel krijgt u vliegensvlug inzicht. Bent u bijvoorbeeld echt een pragmaticus?

De pragmaticus haalt de specifieke bedrijfsrisico’s en verzekeringsbehoeften van de klant snel en doortastend naar boven. Met deze informatie legt hij vervolgens de puzzel voor de klant. Zijn passie bestaat uit het op maat samenstellen van het voor iedere afzonderlijke klant optimale verzekeringspakket.

Proactief op zoek naar issues
De pragmaticus met een focus op contact informeert regelmatig naar veranderingen bij de klant. Daaruit volgt al dan niet een update van het verzekeringspakket. Deze adviseur wacht niet af tot de klant met vragen komt of in de problemen komt met claims. De pragmaticus gaat proactief op zoek naar potentiële issues.

Regie rondom klantvraag
De bijdrage aan het vakwerk van het kantoor naar klanten bestaat vooral uit het regisseren van alle activiteiten rondom een specifieke klantvraag. Deze financieel adviseur staat voor de belangen van de klant. Hij brengt dan ook alle benodigde expertise bij elkaar om de perfecte puzzel te leggen.

Inzicht in vakmanschapskwaliteiten
Duurzame ontwikkeling begint bij weten waar uw kwaliteiten liggen en wat uw ontwikkelpunten zijn. Het online zelfassessment Vakspiegel zorgt voor dat inzicht. Aan de hand van acht kenmerkende vakmanschapskwaliteiten definieert de Vakspiegel uw profiel.
Weten welk profiel u heeft als vakman? Maak het zelfassessment op www.vakspiegel.nl

Lees ook de specialist
Lees ook de professional
Lees ook de verbinder

Reageer op dit artikel