nieuws

Adfiz onderzoekt de verzekeringsbranche

Branche

Adfiz onderzoekt de verzekeringsbranche

Adfiz roept adviseurs op om weer mee te doen aan het Prestatieonderzoek, uitgevoerd door Gfk. Het onderzoek richt zich op de rubrieken Schade Particulier, Schade Zakelijk, Leven Individueel, Pensioen en Inkomen Zakelijk. Het wordt de 13e keer dat Adfiz het onderzoek uitvoert.

Adviseurs worden weer in de gelegenheid gesteld om verzekeringsmaatschappijen te beoordelen. Welke verzekeraars en banken leveren de gewenste kwaliteit en komen hun afspraken na? Hoe foutloos en snel verwerken ze offertes, polissen en mutaties? Krijg je gemakkelijk inzicht in de actuele gegevens van de klant? Hoe deskundig en flexibel zijn medewerkers? Hoe klantgericht is de schadeafhandeling of het uitkeringsproces? De uitnodigingen zijn vandaag de deur uitgegaan. Geen uitnodiging ontvangen, dan kun je via deze link ook meedoen aan het onderzoek.

De brancheorganisatie maakt op 14 januari tijdens de Adfiz nieuwjaarsbijeenkomst 2015 de winnaars bekend. Vorig jaar waren Movir, NH1816, Legal & General, Regiobank en Dela in hun categorie de beste.

Reageer op dit artikel