nieuws

Online informatiepakket biedt hulp bij AOV-advies

Branche

Online informatiepakket biedt hulp bij AOV-advies

Veel zelfstandig ondernemers en zzp’ers zijn niet verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid (AOV). Terwijl zo’n verzekering hen veel ellende kan besparen. Om adviseurs te helpen hun klanten te overtuigen van het belang van een AOV, heeft Avéro Achmea een pakket samengesteld met informatie, communicatiemiddelen en acties. Adviseurs kunnen deze inzetten bij het adviseren van hun klant.

Met de lancering van de campagne ‘Wij zorgen voor inkomen. U voor het juiste advies’ en de website www.wijzorgenvoorinkomen.nl komen alle middelen online beschikbaar voor adviseurs. Deze voldoen uiteraard aan de richtlijnen van de Wft, maar ze ondersteunen adviseurs ook objectief bij het geven van waardevol advies.

Advies gaat over méér
De campagne gaat niet alleen over producten, maar biedt adviseurs ook de gelegenheid om voorbij ‘het AOV-product’ te kijken. De sitewijzorgenvoorinkomen.nl bevat namelijk ook:

  • informatie over marktontwikkelingen
  • concurrentievergelijkingen
  • feiten en fabels over de AOV
  • tips over hoe om te gaan met prijsdiscussie en segmentatie van uw markt
  • voorbeelden van effectieve preventie- en re-integratie-activiteiten

Met deze combinatie van AOV-middelen en AOV-gerelateerde inzichten hebben adviseurs alles in huis om hun klant te adviseren over én te overtuigen van het afsluiten van een passende arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Reageer op dit artikel