nieuws

MoneyView introduceert nieuwe productvergelijker

Branche

MoneyView introduceert nieuwe productvergelijker

Money introduceert een nieuwe productvergelijker, MoneyView Selector, voor de financieel adviseur. De vergelijker moet de adviseur snel en gemakkelijk een marktbrede productvergelijking bieden. “Met Selector is dat overzicht eenvoudig samen te stellen, waarbij de adviseur ook duidelijk maakt waarom een bepaald product door hem geadviseerd wordt”, zegt Martin Koot, business manager bij MoneyView.

MoneyView Selector begint met het opstellen van een prijsvergelijking. Vervolgens plaatst de adviseur enkele voorwaardenfilters naar keuze, waarmee de selectie aan passende producten kleiner wordt gemaakt. Tot slot geeft de adviseur aan welk product hij wilt adviseren, en van welke producten hij tevens informatie in het rapport op wilt nemen. Dat rapport wordt vervolgens automatisch gemaakt. MoneyView Selector is volledig web-based en maakt gebruik van de centrale productdatabase en premie-engines van MoneyView.

“Nu ook Independer is gestopt met het vergelijken van uitvaartverzekeringen, is er geen enkele vergelijking van die producten op internet meer mogelijk” zegt Koot. “Door de module Uitvaart gratis ter beschikking te stellen helpen we de lokaal financieel adviseur dit gat te vullen.” Selector kent naast Uitvaartverzekeringen de modules Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en Overlijdensrisicoverzekeringen. De komende maanden zullen hier meerdere modules aan worden toegevoegd.

Reageer op dit artikel