nieuws

BeFrank, Centraal Beheer en NN in de race voor Insurance Communication Award

Branche

BeFrank, Centraal Beheer en NN in de race voor Insurance Communication Award

BeFrank, Centraal Beheer en Nationale Nederlanden zijn de genomineerden voor de ‘Insurance Communication Award’, de prijs voor de best communicerende verzekeraar van Nederland. EyeOpen, ING en Knab zijn genomineerd voor de ‘Banking Communication Award’, de prijs voor de best communicerende bank van Nederland. De awards zijn een initiatief van GfK en de vakbladen am: en Banking Review.

De uiteindelijke winnaars van de awards worden bepaald op basis van consumentenonderzoek en worden bekendgemaakt tijdens het GfK Finance Congres dat donderdag 1 oktober plaatsvindt. Tijdens het congres zullen de genomineerde banken en verzekeraars hun case kort toelichten.

Start-ups
Het GfK Finance Congres staat in het teken van innovatie en communicatie in de financiële sector. Toonaangevende sprekers van o.a. Figlo, Google, KPMG en GfK geven hun visie op succesvolle innovaties. Diverse start-ups leggen uit hoe zij de financiële sector de komende jaren gaan opschudden.

De winnaar wordt bepaald op basis van consumentenonderzoek, de voorselectie is gedaan door een jury. Die bestaat uit de volgende personen: Ronald Pont (directeur Marketing FRWD Business & Communication), Fred van Raaij (hoogleraar Economische Psychologie Universiteit van Tilburg), Guda van Noort (directeur SWOCC), Wessel Visser (directeur Bureau Taal), Tony de Bree (jurylid Dutch Fintech en schrijver ‘Dagboek van een bankier’), Eric Landwaart (Industry director Finance GfK), Theo van Vugt (Hoofdredacteur am:) en Robert Paling (Hoofdredacteur Banking Review).

Reageer op dit artikel