nieuws

Thoma breidt uit met Vlasblom Visser Assurantiën

Branche

Thoma breidt uit met Vlasblom Visser Assurantiën

Thoma Groep uit Lochem heeft de portefeuille van Vlasblom Visser Assurantiën uit Rhoon (Zuid-Holland) overgenomen. Bij het kantoor werken 7 medewerkers en het bedrijf heeft een omzet van circa € 1 miljoen. De medewerkers zullen zich onder de vlag van de Thoma Groep in de regio blijven inzetten voor de relaties.

Vlasblom Visser Assurantiën bestaat sinds 1980 en adviseert bedrijven en particulieren op het gebied van schadeverzekeringen, pensioenen en employee benefits. Thoma is al meer dan 50 jaar actief als full service advieskantoor en volmachtbedrijf. Met een omzet van rond de € 7 miljoen en 70 medewerkers is Thoma één van de grotere assurantiebedrijven in het oosten van het land. Thoma is onderdeel van Fatum Holding NV.

Groei
Peter van Haren, directeur Vlasblom Visser Assurantiën BV: “Deze stap betekent dat wij al onze relaties op dezelfde goede wijze kunnen blijven bedienen. De overname door Thoma betekent daarnaast dat wij in staat gesteld worden om verdere groei te realiseren in een sterk veranderende markt, zonder concessies te hoeven doen aan de kwaliteit.”

Aernoud Hage, algemeen manager Thoma: “Deze acquisitie past in de landelijke groeistrategie die Thoma voor ogen heeft. Vlasblom Visser Assurantiën bedient haar relaties op een wijze die aansluit bij de wijze waarop wij onze relaties bedienen. Voor ons is dat een essentieel aspect om een dergelijke stap tot een succes op lange termijn te kunnen maken. Zo kunnen wij op een bestendige wijze de strategie invullen.”

Thoma nam recent al Kruit Assurantiën in Ridderkerk en De Jong Assurantiën in Norg over.

Reageer op dit artikel