nieuws

Figlo biedt webcamadvies aan voor adviseurs

Branche

Figlo biedt webcamadvies aan voor adviseurs

Figlo gaat financieel adviseurs de tools bieden om webcamadvies te volgen. Daarvoor werkt de softwareontwikkelaar samen met Surfly en Future of Finance, die de benodigde technologieën aanbieden.

Surfly biedt de techniek voor het delen van het scherm en Future of Finance implementeert webcamadvies bij financieel dienstverleners. Figlo is nu een samenwerking aangegaan met deze twee bedrijven om financieel adviseurs tegemoet te komen in het bieden van online advies. Klanten van Figlo kunnen kiezen uit een viertal opties die ze bij Surfly of Future of Finance kunnen aanschaffen. Variërend van uitsluitend schermdelen van de Figlo klantapplicaties, tot volledig webcamadvies, het delen van documenten en het online ondertekenen van documenten. Figlo-klanten krijgen de diensten met korting.

Richard Koudijs, Business Manager Intermediair bij Figlo: “Klanten vinden persoonlijk contact nog steeds heel belangrijk, zo blijkt ook uit het onderzoek dat pas door de VEH is gepubliceerd. Persoonlijk advies geven en toch tijd besparen, is nu met deze oplossing binnen handbereik voor de adviseur.” De drie partijen organiseren op 16 juli en 3 september om 12.00 uur een webinar om de mogelijkheden van webcamadvies te laten zien.

Reageer op dit artikel